Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

now or never

Τελευταία μέρα του 2011 και γω κάθομαι μεσ στα σκοτάδια σιγοκλαιγόντας, προσπαθώντας να ανακαλύψω το απόλυτο κλειδι για την επιτυχία,το δρόμο προς την ευτυχία,το μεγάλο μυστικό ή πιο απλα τι πήγε λάθος....ναι το 2011 ήταν μια γεμάτη χρονια..τελείωσε η πρωτη μ κανονική σχεση,3εκίνησε η δεύτερη,έχασα κάποιους φίλους μα απέκτησα άλλους τόσους και μερικούς ακόμα,πέρασα απο τα χρόνια του λυκείου στα χρόνια του πανεπιστημίο,απέκτησα το δικό μου μκρο σπιτάκι,γνώρισα τη μαγεία του blogging...και όμως να μαι εδω μόνη να χτυπάω το κεφάλι μου στο πληκτρολογιο με την υποκρουση ιταλικών τραγουδιών....και εδώ ερχεται το μεγάλο ερώτημα,WHY BABY, don't you love me any more...?
Ναι ακριβώς απο μένα προς εμένα.. :/
Γιατί μπορεί να μην έχω πολλά όμως έχω αρκετα,και γιατί θέλω και άλλα? Μήπως στην πραγματικότητα δν έχω τιποτα? Εχω φίλους ναι ,,μα είναι αληθινοί?και δεν καταλαβαίνω γιατί παντα πρπ να έχουμε πολλους φίλους,έναν για το πρωινο καφέ, ένα για το μεσημεριανο και δύο τρεις για το κλάμπ το βράδυ?? ή μηπως παλι δν τα προσφέρω όλα στις φίλες μου οποτε ψάχνουν αλλού την χαρα κ τν ευτυχία?κατι σαν, χμ, καλος αλλα οχι τέλειος γκόμενος? ίσωας ο λιγότερος εγωισμός να με κάνει καλύτερο άνθρωπο (σύμπαν σου δίνω λιγο εγωισμό πισω,ως αντάλλαγμα θέλω δυομισι καλλούς φίλους...ε?)
Κραταει καιρο αυτο το παραμυθι,οταν ειμαι ε3ω ειμαι πεταλουδιτσα (εστω απο κεινες τις καφε τις ασχημουλες), και οταν γυρναω σπιτι 3ανα καμπια..ναι κατι δν παει σωστα..ναι η καμπια γινεται πεταλουδα αλλα γινεται η πεταλούδα κάμπια?
And that's the real question..
Κουράστηκες?εγω να δεις...
Μπορει λοιπον αυτη η χρονια να μου εδωσε πολλα,μα ζηταω κατι μικρο ακομα πριν φυγει..μια απαντηση μονο.Για να καλωσορίσω το 2012 χαμογελώντας,για να κοιμηθώ ήσυχη τη νύχτα..για να μη πρίζω και σενα βρε αδερφε!
Καλες γιορτες να εχετε απ'τα βάθη της καρδιας μου....
φιλια



" Εγώ, ξέρετε, δεν έχω πια ανάγκη μουσικής. Θλιβερό, συμφωνώ μαζί σας. Όμως γιατί να τραγουδήσω μόνη; Σε ποιόν; Για ποιόν; Τί σημασία θά ’χουνε τα λόγια του τραγουδιού; Ποιός θα συγκινηθεί μαζί μου, ποιός θα με πάρει αγκαλιά αν κλάψω;"

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

PoRes Be PuRe

Στην αναγκη να αγοράσω μια μάσκα για το πρόσωπο μου επισκέφτηκα τα sephora...μου πρότειναν λοιπόν να αγοράσω τη συγκεκριμένη διοτι το πρόσωπο  μου έχει ακμή..και δέχτηκα!
Σήμερα είναι η δευτερη φορά που τη χρησιμοποιώ και μπορώ να πω οτι με εξέπληξε θετικά...για'μενα λειτούργησε και σαν ενυδατική και ενώ το πρόσωπο μου ήταν συνήθως τσιτωμένο μετα το πλύσιμο τώρα είναι απαλό,δεν τραβάει και παρόλο που τα κόκκινα σημάδια είναι ακόμα εκει(ντα3 δν περίμενα θάυματα απο τις πρώτες χρήσεις) έχουν μειωθεί αρκετά...Γενικότερα η μάσκα αυτή ταίρια3ε στο δέρμα μου που είναι λιπαρό με τάση ακμής και σας την συνιστώ...


Τιμή: γύρω στα 10 ευρώ
Χρήση: για 10-15λεπτά σε στεγνό καθαρό δέρμα
Λεπτομέρεια: τσούζει λίγο μα κάνει δουλειά και έχει καταπληκτική ροζ-φουξ συσκευασία(πιο απαλο χρώμα απ'της φωτογραφίας)

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

merry Xmas girls!

Και μια που έμειναν και επισήμως ελάχιστες μέρες για τα Χριστουγεννα και μια που ο καιρός δεν λέει να συμφωνήσει με αυτό τις τελευταίες μερες χωμένη κάτω απ την κουβέρτα βλέπω χριστουγεννιατικες ταινιες που έχω 3αναδει και 8α 3αναδω...και προς το παρον σας συνιστω αυτη:
Jack Frost...



Καλα χριστούγεννα!  :)

Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Wishlist!

9 μέρες για τα χριστούγεννα και παρόλο που έχω κάνει ήδη τις παραγγελίες μου σε Αϊ-Βασίλη, γονείς,παππούδες,στην αδερφή μου,στο φίλο μου και ναι στο σκύλο μου(καλα ενα φιλάκι του ζήτησα) αποφάσισα να μοιραστώ και μαζί σας τους (οχι και τόσο πλεον) κρυφούς μου πόθους για αυτά τα χριστούγεννα:

1.αυτή η φανταστική παλέτα απ'τ sephora με 193 αποχρώσεις, με αρκετά λιπγκλος,πάρα πολλές σκιες,5 μολύβια eyeliner μια μάσκαρα,τρια ρουζ κ όλα τα απαραίτητα πινελάκια! Τη βρίσκω απλά υπέροχη και τη θέλω οπωςδηποτε,τη περιμένω απ΄τη μαμα μου λπν ;) (σημείωση: προτιμώ αυτη τη παλέτα από την άλλη με τα ποδαράκια γιατι αυτή έχει περισσότερες σκιες κ μολύβια)



2.UGG hot pink μπότες!!τις έχω βάλει στο μάτι εδω και καιρό αλλά δεν με βλέπω να τις βάζω ποτέ στα πόδια μου λόγω της τιμής τους που μου είναι σχεδόν απαγορευτική (160)...πιστεύω οτι ο καθένας θα μπορούσε να μου φέρει ως δωράκι αυτά τα υπέροχα φουξ πράγματα και να κερδίσει λίγη παραπάνω απ την αγάπη μου όμως δεν το βλέπω να συμβαινει :(



3.Ένα αρκουδάκι ναι,ότι να ναι όπως να ναι...το ζήτησα απο το αγόρι μου για να μη νιώθω μοναξιά τώρα που μένω μόνη...ναι το ξέρω κάποιες γελάτε όμως τα αρκουδάκια με κάνουν να αισθάνομαι ασφάλεια!!!
(και τώρα να πω και την αλήθεια οτι θα ήθελα να μου πάρει ενα κουταβάκι,προς θεού οχι να το αγοράσει απο κάποιο καταφύγιο,αλλά αντε να το σκεφτει :ρ )

4.Αυτή η τσάντα mullbery μου έχει γίνει μανία!!!!Την λατρεύω και ευχομαι κάποτε να έχω την ευκαιρία να την αποκτήσω.Γενικά έχω ένα κόλλημα με τις τσάντες και όχι απαραίτητα τις ακριβές, αν και όπως και να το κάνουμε αυτές μου προκαλούν ένα δακρυ παραπάνω...


5.Σκληρυντικό O.P.I. ...Μπορεί να ακούγεται λίγο παρά3ενο, αλλά μπορώ να το δικαιολογήσω!!!!
έχω πραγματικά βαρεθεί να δλινω τα λεφτά μου για να μου φτιάχνουν τα νύχια και αυτά να μη συγκινούνται καθόλου και να χαλάνε με την πρώτη ευκαιρία!! Οπότε αποφάσισα να το κάνω μόνη μου!Οι όζες που έχω είναι υπέροχες κατα τη γνώμη μου (θα τις δεί3ω κάποτε) αλλά χρειάζομαι και ένα καλο σκληρυντικό....και το συγκεκριμένο κοστίζει 15 ευρώ,ποσό που ισούται με τρεις μέρες χωρίς φαι για μένα και πολλές τύψεις, γιατι απλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ 15 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΖΑ!!!!




6.Και τελευταίο,προς το παρόν, είναι ένα δώρο που θα κάνω εγω στον εαυτό μου και ταυτόχρονα σε μερικές γυναίκες εκι έξω, και είναι η ατζέντα της AVON τις οποίας τα έσοδα πάνε όλα στην εκστρατεία κατα του καρκίνου του μαστού... :)




αυτά απο μένα προς το παρόν...θα ήθελα πολύ να διαβάσω και τις δικές σας wishlist ή τη γνώμη σας για τη δική μου!
Φιλάκια!

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

GIVEAWAY ALERT

Το blog ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΝΕΑ συμπλήρωσε πριν λίγο καιρό έναν ολόκληρο χρόνο και τα κορίτσια το γιορτάζουν χαρίζοντας σε μια αναγνωστρια (μακάρι να είμαι εγώ :) ) ένα σετ καλλυντικών (σε κανονικό μεγεθος) by Korres.

Για να δηλώστε συμμετοχή λοιπόν δεν έχετε παρα να επισκεφτείτε το blog των 2 ταλαντούχων κοριτσιών  (
http://omorfiasnea.blogspot.com/2011/12/giveaway-alert.html ) και να αφήσετε τα στοιχεία σας...

κ απο μενα καλη επιτυχία ;)

Bags to love...

Τις τελευταίες ημέρες ψάχνω μανιωδώς μια καλή, θεική, βολική και όχι και πολύ ακριβή τσάντα...και κατα την αναζήτηση μου αυτή συνάντησα κάποιες τσάντες που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει...

1.MICHAEL KORS
JET SET Black Leather Chain Bag  

(270.00)

2.MODALU
EIFFEL Bone Small Grab Bag  
(205.00)

3.DOLCE & GABBANA
LILY Glam Orange Bag  
(415.00)

4.DOLCE & GABBANA
Ivory Leather Handbag  

(1245.00)

5.FENDI
FOREVER ERICA Bauletto  
και FOREVER Pink Bauletto 
(520.00)

(470.00)

6.LANCEL
  PREMIER FLIRT DRAWSTRING Geranium Bag 
(838.00)


μακαρι μονο να μπορουσ να τις παρω ολες :)

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Sephora

Παρακολουθώ πολλά μπλογκ με βιντεακια και τιπς για βάψιμο και κατάλαβα πως το eyeliner σε μορφή σαν μολύβι είναι πολύ πιο εύκολο στη χρήση από αυτό με το πινέλο που τόσο καιρό χρησιμοποιούσα εγώ.Οπότε και αγόρασα ενα!

Και έχω να πω οτι είναι πολύ καλό,σταθερό πραγματικά και πολύ εύκολο στη χρήση! Δοκιμάστε το

Τιμή: 11,90

A world full of lights