Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011

Wishlist!

9 μέρες για τα χριστούγεννα και παρόλο που έχω κάνει ήδη τις παραγγελίες μου σε Αϊ-Βασίλη, γονείς,παππούδες,στην αδερφή μου,στο φίλο μου και ναι στο σκύλο μου(καλα ενα φιλάκι του ζήτησα) αποφάσισα να μοιραστώ και μαζί σας τους (οχι και τόσο πλεον) κρυφούς μου πόθους για αυτά τα χριστούγεννα:

1.αυτή η φανταστική παλέτα απ'τ sephora με 193 αποχρώσεις, με αρκετά λιπγκλος,πάρα πολλές σκιες,5 μολύβια eyeliner μια μάσκαρα,τρια ρουζ κ όλα τα απαραίτητα πινελάκια! Τη βρίσκω απλά υπέροχη και τη θέλω οπωςδηποτε,τη περιμένω απ΄τη μαμα μου λπν ;) (σημείωση: προτιμώ αυτη τη παλέτα από την άλλη με τα ποδαράκια γιατι αυτή έχει περισσότερες σκιες κ μολύβια)



2.UGG hot pink μπότες!!τις έχω βάλει στο μάτι εδω και καιρό αλλά δεν με βλέπω να τις βάζω ποτέ στα πόδια μου λόγω της τιμής τους που μου είναι σχεδόν απαγορευτική (160)...πιστεύω οτι ο καθένας θα μπορούσε να μου φέρει ως δωράκι αυτά τα υπέροχα φουξ πράγματα και να κερδίσει λίγη παραπάνω απ την αγάπη μου όμως δεν το βλέπω να συμβαινει :(



3.Ένα αρκουδάκι ναι,ότι να ναι όπως να ναι...το ζήτησα απο το αγόρι μου για να μη νιώθω μοναξιά τώρα που μένω μόνη...ναι το ξέρω κάποιες γελάτε όμως τα αρκουδάκια με κάνουν να αισθάνομαι ασφάλεια!!!
(και τώρα να πω και την αλήθεια οτι θα ήθελα να μου πάρει ενα κουταβάκι,προς θεού οχι να το αγοράσει απο κάποιο καταφύγιο,αλλά αντε να το σκεφτει :ρ )

4.Αυτή η τσάντα mullbery μου έχει γίνει μανία!!!!Την λατρεύω και ευχομαι κάποτε να έχω την ευκαιρία να την αποκτήσω.Γενικά έχω ένα κόλλημα με τις τσάντες και όχι απαραίτητα τις ακριβές, αν και όπως και να το κάνουμε αυτές μου προκαλούν ένα δακρυ παραπάνω...


5.Σκληρυντικό O.P.I. ...Μπορεί να ακούγεται λίγο παρά3ενο, αλλά μπορώ να το δικαιολογήσω!!!!
έχω πραγματικά βαρεθεί να δλινω τα λεφτά μου για να μου φτιάχνουν τα νύχια και αυτά να μη συγκινούνται καθόλου και να χαλάνε με την πρώτη ευκαιρία!! Οπότε αποφάσισα να το κάνω μόνη μου!Οι όζες που έχω είναι υπέροχες κατα τη γνώμη μου (θα τις δεί3ω κάποτε) αλλά χρειάζομαι και ένα καλο σκληρυντικό....και το συγκεκριμένο κοστίζει 15 ευρώ,ποσό που ισούται με τρεις μέρες χωρίς φαι για μένα και πολλές τύψεις, γιατι απλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ 15 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΖΑ!!!!




6.Και τελευταίο,προς το παρόν, είναι ένα δώρο που θα κάνω εγω στον εαυτό μου και ταυτόχρονα σε μερικές γυναίκες εκι έξω, και είναι η ατζέντα της AVON τις οποίας τα έσοδα πάνε όλα στην εκστρατεία κατα του καρκίνου του μαστού... :)




αυτά απο μένα προς το παρόν...θα ήθελα πολύ να διαβάσω και τις δικές σας wishlist ή τη γνώμη σας για τη δική μου!
Φιλάκια!

1 σχόλιο:

  1. Τα καλύτερα κορυφαία προιόντα για το μαλλί θα τα βρείτε όλα εδώ!
    http://macadamia-natural-oil.blogspot.com/

    Άιντε να είσαστε όλες κούκλες με απίστευτο μαλλί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή